• Hjem
  • Foreningen

Hvem er Gedved Idrætsforening?
Gedved IF er en forening i evig udvikling. Foreningen har mange aktive medlemmer, som kan dyrke fodbold, håndbold, selvforsvar, badminton, hockey og basket. Derudover har foreningen mange trænere, ungtrænere og frivillige hænder, der alle er villige til at give en hjælpende hånd. Den frivillige ånd er tydelig i og omkring foreningen og er grundlaget for foreningens eksistens og fremtid. Gedved By er i rivende udvikling, og vi som idrætsforening skal tilpasse os borgernes behov og ønsker for det at dyrke idræt og deltage i et fællesskab.

Hvad vil Gedved Idrætsforening?
Vi vil i foreningen altid gerne tilbyde sportslige tilbud for børn, unge og voksne, hvor fællesskabet og det sunde idrætsliv er grundelementerne. Vi vil give alle medlemmer og frivillige de optimale rammer både sportsligt og socialt og være en forening, der kan samle Gedveds borgere.

Vi vil altid gerne være økonomisk i stand til at sende børnehold af sted til stævner og turneringer samt sørge for indkøb af træningsfaciliteter, så træningstimerne bliver så optimale som muligt.

Derudover bestræber vi os på at kunne drive et cafeteria på frivillig basis, som kan være det hyggelige samlingssted for spillere, forældre og tilskuere i forbindelse med de sportslige aktiviteter i hal og på sportspladsen.

Vi vil også gerne bidrage til, at Gedved IF er en forening, hvor unge mennesker kan udvikle gode kompetencer som trænere og frivillige – kompetencer som styrke dem fremadrettet i livet.

Hvorfor være sponsor i Gedved Idrætsforening?
Som sponsor i Gedved IF er du en vigtig brik i de økonomiske bidrag, som er elementære i foreningen for at tilbyde og videreudvikle på ovenstående visioner.

Nedenfor kan du se, hvordan vi har kategoriseret forskellige typer af sponsorater for Gedved IF.

Er du interesseret i at høre mere om et sponsorat i Gedved IF, så tøv endelig ikke med at kontakte foreningen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at få en snak med dig.

PLATINPAKKE                              15.000 kr.         1 stk. årligt

• Reklameskilt 60 x 180, som Gedved IF hænger op i Gedved Hallen eller på hegnet ved boldbanerne (senest 1. september).
  • Rullende reklamelogo på Gedved IF´s hjemmesides forside.
  • Reklamelogo på Gedved IF´s facebookside.
  • Reklamelogo øverst på transportabel reklamestander, som kan synliggøres ved både indendørs- og udendørsarrangementer. Gedved IF sørger for, at denne er klar senest 1. september.
  • Reklamelogo (cirka 10 x 10 cm) nederst på alle nyindkøbte spillertrøjer i pågældende sæson.
  • I Østbirk Avis indrykker Gedved IF hvert år til jul en takkeannonce til foreningens sponsorer med logoer (gælder for Platin-, Guld-, Sølv- og Bronze-pakker).

GULDPAKKE                                 10.000 kr.         x antal årligt

• Reklameskilt 60 x 180, som Gedved IF hænger op i Gedved Hallen eller på hegnet ved boldbanerne (senest 1. september) *.
  • Rullende reklamelogo på Gedved IF´s hjemmesides forside.
  • Reklamelogo på Gedved IF´s facebookside.
  • Stort reklamelogo på mave eller ryg på minimum ét spillersæt (kan ikke garanteres i indeværende sæson)

SØLVPAKKE – ”SPILLERSÆT”  5.000 kr.           x antal årligt

• Reklamelogo på Gedved IF´s facebookside.
  • Reklamelogo på transportabel reklamestander, som kan synliggøres ved både indendørs- og udendørsarrangementer. Gedved IF sørger for, at denne er klar senest 1. september.
  • Stort reklamelogo på mave eller ryg på ét spillersæt (kan dog ikke garanteres i indeværende sæson).

SØLVPAKKE – ”ANDET”            5.000 kr.           x antal årligt

NB: Her har sponsor har medindflydelse på, hvad beløbet skal bruges til. Kontrakten udfyldes med både sponsors og Gedved IF´s ønske.

BRONZEPAKKE                            2500 kr.             x antal årligt

• Reklamelogo på Gedved IF´s hjemmeside under ”Sponsor”.
  • Reklamelogo på Gedved IF´s facebookside .

METALPAKKE                               UVILDIGT         x antal årligt

NB: Denne sponsor sponsorerer et bestemt hold med diverse ydelser. Det kan være en tur til fodboldkamp, sportstasker, afslutningsoplevelse eller træningsdragt. Det SKAL være en ydelse til HELE holdet.

• Reklamelogo på GIF´s hjemmeside under det pågældende hold.
  • Eventuelt navns nævnelse i artikel til Avis. Dette pålægger fuldt ud træneren at arrangere.